Sanders meubelstad

Sanders Meubelstad is een zeer uitgebreide meubelzaak op het gebied van complete woninginrichting. Tot de zeer uitgebreide collectie behoren onder meer bankstellen, salontafels, maar ook complete eethoeken.

 

Het is dus mogelijk om een complete woonkamerin te richten met meubels van dit bedrijf.

Collectie meubels en bankstellen 
De collectie is zoals gezegd zeer uitgebreid en dat betekent ook dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende stijlen. De bankstellen van Sanders Meubelstad zijn dan ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waarbij er bijvoorbeeld gekozen kan worden tussen een stoffen bekleding van een bankstel of een lederen bekleding. Hoekbanken, chaise longue en ruime bankstellen, men heeft het hier allemaal.

Kopen bij Sanders Meubelstad
• Een van de kenmerken die Sander Meubelstad hoog in het vaandel heeft staan is de dienstverlening van de medewerkers die in de afzonderlijke vestigingen, van wie de klanten een professioneel advies mogen verwachten met betrekking tot de wensen op het gebied van woninginrichting.
• Een ander kenmerk is dat met zekerheid de lage prijzen van bankstellen en andere meubels gegarandeerd worden.
• De kwaliteit van de producten van Sanders Meubelstad is een belangrijk wapen en men staat dan ook garant voor de kwaliteit.
• Een belangrijk kenmerk is dat er in elk geval voor een periode van drie jaar garantie wordt verleend, dat gebaseerd is op de voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen.
• Na het uitzoeken van een bankstel hoeft u niet zelf te zorgen dat het bij u thuis komt. Het is namelijk mogelijk het thuis te laten zorgen.
• Sanders Meubelstad beschikt verder over een eigen serviceafdeling, waaraan de benaming 'Meubelman' is gegeven die onder meer zorg draagt voor het proces van aflevering.
• De zogenaamde 'Meubelman' biedt ook de mogelijkheid om uw bankstel te reinigen, waarbij dit na reiniging van de bekleding op diepte met behulp van water, weer als nieuw wordt. Mocht uw bank dus na verloop van tijd vlekken vertonen die u zelf niet kunt verwijderen dan kunt u altijd contact opnemen met de 'Meubelman'.

Vestigingen van Sanders Meubelstad
Er zijn in Nederland meer dan tien vestigingen te vinden, zodat er altijd een vestiging op rijafstand bij u in de buurt gelegen is. U kunt via de website van Sanders Meubelstad de verschillende locaties van de vestigingen opvragen en meteen kijken naar een deel van de collectie die op de website te bewonderen is.